?مواد لازم :
?شير :: 2/1 پيمانه
?پودر نارگيل :: 1 پيمانه
?پودر قند :: 2/1 پيمانه
?پودر پسته براي تزئين :: به مقدار دلخواه
?طرز تهيه :
شير را جوشانده و وقتي ولرم شد با شكر مخلوط كرده و سپس پودر نارگيل را اضافه مي كنيم و به هم مي زنيم (ميتوان به جاي شير از آب ميوه ها استفاده كرد) مقداري از پودر نارگيل را در كف ظرف تختي مي ريزيم و مواد را بر روي آن ريخته و روي آن را صاف مي كنيم و به مدت 1 تا 2 ساعت در فريزر مي گذاريم و بعد از اين مدت بيرون آورده و برش مي دهيم (برش ميتواند به شكلهاي مختلف مانند لوزي باشد) و روي آن را پسته مي ريزيم و درون ظرف مي چينيم .
منبع:www.vista.ir /ج