? مواد لازم
? 220 گرم شکلات تلخ يا شيرين
? نصف فنجان خامه پرچرب
? يک قاشق وانيل
? يک تکه چوب دارچين
? يک قاشق مرباخوري عصاره بادام
? کمي گردو و بادام خرد شده
? يک قاشق غذاخوري پودر کاکائو
? طرز تهيه
خامه را در يک ماهيتابه کوچک ريخته و روي حرارت ملايم اجاق گاز قرار دهيد و براي چند دقيقه هم بزنيد. وانيل را به آن افزوده و هم بزنيد. شکلات را در يک ظرف ديگر ريخته و کمي آن را حرارت دهيد، خامه را به آن افزوده و هم بزنيد. پس از اين که مواد بخوبي مخلوط شد آن را به مدت دو ساعت در يخچال قرار دهيد. سپس گردو، بادام، پودر کاکائو، عصاره بادام و دارچين آسياب شده را به آن اضافه کرده و هم بزنيد. سپس آن را در قالب ريخته و به مدت سه ساعت در يخچال قرار داده و ميل کنيد.
منبع:www.vista.ir /ج