مواد لازم:
ليمو ترش : 1000 گرم
شکر : 2000 گرم
? طرز تهيه:
ليموهاي درشت بي الک را بو نوک چاقو سائيده، 24 ساعت در آب بخيسانيد. و در طي اين مدت چند بار آبش را عوض کنيد سپس در يک ديگ آب تازه ريخته و آن را بجوش آورده ليمو ترشها را در آن بريزيد و فوري برداريد، اگر زياد در آبجوش بماند، ليموها تلخ ميشود، سه بار به اين ترتيب در آبجوش ريخته، فوراً از داخل آب بيرون بياوريد سپس با نوک چوب کبريت ليموها را سوراخ کرده آنها را يکي يکي در شربت غليظي که قبلاً آماده کرده ابد و روي آتش بار نموده ايد ريخته همين که تمام ليموهاي فوق الذکر را ريختيد، آن را از روي آتش برداريد، دو روز بعد دوباره مرباي ليموي فوق الذکر را بارنموده و کمي ديگر بجوشانيد تا غليظ تر شود.
منبع:www.vista.ir