? مواد لازم
? دو تا سه فنجان کلم بروکلي خردشده
? يک بسته فتوچيني
? دو قاشق مرباخوري روغن زيتون
? دو فنجان خامه
? شش حبه سير
? نصف قاشق چاي خوري فلفل
? 400 گرم ميگو
? دوقاشق مرباخوري جعفري تازه خردشده
? نمک
? طرزتهيه
در يک قابلمه آب ريخته و به آن نمک اضافه کرده، صبر کنيد تا به جوش آيد. فتوچيني را در آب ريخته و براي 10 دقيقه حرارت دهيد تا کاملاً پخته شود. کلم بروکلي را نيز براي دو دقيقه در آب بپزيد. سپس فتوچيني را با سير خردشده ، خامه و فلفل به خوبي مخلوط کنيد. روغن زيتون را در تابه ريخته و مخلوط فتوچيني، سير، خامه و فلفل را به آن اضافه کرده و اجازه دهيد تا مواد براي چند دقيقه با هم تفت داده شوند. سپس ميگوهاي پاک کرده را به آن اضافه کرده در حاليکه حرارت راکم کرده ايد مواد را تا جايي تفت دهيد که ميگوها سرخ شوند. در ظرف مناسبي غذا را ريخته و سپس آن را با جعفري و کلم بروکلي تزئين کنيد.
منبع:www.vista.ir /ج