جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
وظيفه ي مادران شاغل
-(3 Body) 
وظيفه ي مادران شاغل
Visitor 373
Category: دنياي فن آوري
الف) مشاغل مجاز: تمام مشاغل مباح موجود در جامعه، چنانچه در چهارچوب شرايط کار زنان واقع شود مجاز و مطلوب است. برخي از اين شرايط عبارتند از:
1- عدم اختلاط با مردان .
2- احترام به شخصيت والاي زن.
3- عدم مغايرت با فطرت و روحيات زن .
4- عدم استهلاک نيروي انساني .
ب) حدود زماني کار زنان: کار زنان در شب به هيچ عنوان مطلوب به نظر مي رسد. اگر زنان مشکل خاصي ندارند تا جايي که برايشان ممکن است کار نيمه وقت پيدا کنند تا بيشتر اوقات خود را در منزل و کنار فرزندانشان باشند.2
ج) نقش پدر در غياب مادر: پدر بايد در کنار مادر در امر تربيت نقش فعالي را ايفا کرده و شانه از اين وظيفه‌ي مهم خالي نکند. برخي روان شناسان بر نقش پدر در تربيت بسيار تأکيد داشته و معتقدند کودکاني که از پدر محروم هستند ، دچار «گرسنگي پدر» خواهند شد. کودکان اين نياز را دارند که با بزرگسال مذکري ارتباط برقرار کنند و هيجانات خود را کنترل کنند.3
د) حدود کار زن:
1- در نظر گرفتن مصلحت خانواده .
2- رعايت مصلحت فرزندان.
3- رعايت مصلحت همسر.
4- در نظر گرفتن مصلحت زن.

نتيجه:

مادران بيش از آن چيزي که ما تصور مي کنيم در تربيت فرزند نقش دارند به طوري که آنها از تمام اعمال و رفتار مادر الگوبرداري مي کنند. همچنين اثرات مثبت اشتغال بيشتر به نفع خود زنان است تا همسران و فرزندانشان؛ چرا که مي توانند هم از نظر اقتصادي و هم از لحاظ نشان دادن تواناييهاي خود در جامعه مفيد بودن خود را به اثبات برسانند در حالي که بيشتر مادران شاغل اولويت در تربيت فرزند را ناديده گرفته و امور ديگر از جمله اشتغال را از اهميت بيشتري برخوردار مي دانند.
زنان شاغل با توجه به اين که به ناچار مدتي از روز را در خارج از خانه مي گذرانند مدتي از کودکان خود دور هستند که در نتيجه فرزندان آنان دچار مشکلاتي خواهند شد که قبلا اشاره شد. از آنجا که توسعه ي نيروي انساني که امري مهم در پيشرفت و توسعه ي کشور است از طريق خانواده به خصوص مادران صورت مي گيرد توجه اين مسئله با اهميت است. همچنين باتوجه به کار بيرون زنان شاغل و نيز کارهاي خانه، آنان متحمل فشارهاي سنگين و مضاعفي مي گردند.

و اما راهکار:

الف) مادران مشاغل بايداولويت سنجي کرده و تمام جوانب را در نظر گرفته و در صورت نياز اجتماع، وارد آن مشاغل شوند.
ب) پيشنهاد به همسران زنان شاغل که لازم است آنان تحولي در ديدگاه هاي خود داده و کمک کار همسر خود باشند.
ج) پيشنهاد به متوليان امور اجتماعي و دولت؛ از جمله دادن امتيازاتي به زنان خانه دار، در نظر گرفتن تسهيلاتي براي زنان شاغل، مجهز کردن شرکتها و مؤسسات به فنون پيشرفته و در اختيار گذاشتن اين فنون به زنان شاغل تا با اين کار عده زيادي از آنان بتوانند کارهاي اداري را در منزل انجام دهند و همچنين برگزاري همايشهايي در زمينه اشتغال زنان و تربيت.
د) پيشنهاد به رسانه ها و مطبوعات که بايد بيشتر به بررسي اشتغال زنان بپردازند و راهکارهايي را در جهت کاهش آسيب هاي اشتغال بر زنان بيان کنند. همچنين مطبوعات نقش مهمي را در توجه دادن زنان به نقش اصلي خود ايفا مي کنند.

پي نوشت:

1- جمعي از دانش جويان و دانش پژوهان، جهاد جاودانه، قم، ستاد يادواره زنان شهيد، استان قم، 1382، ص93 .
2- رک: علي، قائمي، روان شناسي و تربيت کودکان شاهد، ص291 .
3- رک: آدامز، ميلنر و اسچرف، روان شناسي کودکان محروم از پدر، ترجمه: خسرو باقري و محمد عطاران، بي جا، بي نا، بي تا، صص10-8 .
4- علي، قائمي، نظام حيات خانواده در اسلام، تهران، انجمن اولياء و مربيان جمهوري اسلامي ايران، چاپ ششم، 1368، ص188.

منبع: مجله شميم نرجس
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image