? کِر ماس ِ پلا
برنج وقتي که خوب پخته آ ن را در ظرف چوبي بنام (خِردخار) مي ريزند وبه آن شير؛ ماست؛ اضافه مي کنند؛ وبا قاشق چوبي مخلوطي شکل خوب يه هم مي زنند تا از هم خابل تفکيک نباشد. و همه با هم دور اي ن خِدخار مي نشينند و با ميل و رغبت نوش جان مي کنند .
(البته قابل ذکر است که بعضي ها به اين غذا کره يا سر شيرو يا کدو هم اضافه ميکنند که هر کدام براي خود جدا گانه اسم مخصوص خود را دارد! مثلا به غذائي ک کره اضافه کرده اند مي گويند راغون کر ماس يا به آني که کدو افزودند مي گويند گَي کِرماس.وهمين طور که غذائي هم لذيذ وهم مقوي هست)..قابل توجه که هر خانوار ايراني مي تواند اين غذائي ساده وسنتي را در منزل درس کرد وتنا ول نمايد..
منبع:www.vista.ir