? مواد لازم:
? آب انار، 3 ليوان
? ميوه انار، يک عدد متوسط
?آرد سيبزميني، 100 گرم
? شکر، 100 تا 200 گرم
? توضيح: ميزان شکر مورد نياز، بستگي به ترشي يا شيريني انار آبگيري شده دارد.
? طرز تهيه:
1) ابتدا آب انار را صاف کرده و کنار بگذاريد. انار را نيز دان کرده و در کاسه کوچکي بريزيد.
2 ) کاسه بزرگي آماده کنيد و آرد سيبزميني را در آن بريزيد؛ سپس کمکم مقدار 2 ليوان آب سرد را به آن اضافه کنيد و مرتب هم بزنيد تا گلوله گلوله نشود. حالا اين خمير را از داخل صافي فلزي عبور داده و پس از آن روي حرارت ملايم اجاق گاز قرار دهيد و مرتب هم بزنيد تا خمير بپزد. معمولا مدت زمان لازم جهت پخت اين خمير حدود 20دقيقه است.
3) بعد از اين مرحله ـ همينطور که کاسه حاوي خمير روي اجاق گاز قرار دارد ـ آب انار را اضافه کرده و به همزدن ادامه دهيد. پس از اينکه مواد خوب با هم مخلوط شد، شکر را اضافه کنيد. حالا زمان چشيدن است.
در صورت ترش بودن، مقداري شکر به آن اضافه کنيد. سپس همزدن را تا زماني ادامه دهيد که مخلوط به لحاظ غلظت شبيه به فرني شود. زمان لازم براي هم زدن حدود نيم ساعت است.
پس از طي اين مدت، شعله اجاق گاز را خاموش کنيد. حالا دسر آماده است. کافي است آن را در ظرف موردنظر بريزيد و دانههاي انار را به آن اضافه کنيد. سپس ظرف را داخل يخچال بگذاريد تا ببندد. معمولا براي اين منظور 3ساعت زمان نياز است.
منبع:www.vista.ir