? مواد لازم:
? تره خرد شده: 4 قاشق غذاخوري
? نعناع خشک: 2 قاشق غذاخوري
? گردوي خرد شده: 2 قاشق غذاخوري
? ماست: 2 ليوان
? کشک: به ميزان کافي
? تخممرغ: يک عدد
? روغن: 3 تا 4 قاشق غذاخوري
? پياز: 2 عدد ? گوجه فرنگي: يک کيلو
? زردچوبه: يک قاشق مرباخوري
? فلفل قرمز: به ميزان لازم.
? طرز تهيه:
گوجه فرنگيها را در آب جوش مياندازيم و بعد از پوست کندن، رنده ميکنيم. کشک، ماست و تخم مرغ را با همزن خوب مخلوط ميکنيم تا شل شود. سپس آب (پوره) گوجه فرنگي را هم اضافه ميکنيم. پياز را خرد ميکنيم و با روغن حدود يکي دو دقيقه تفت ميدهيم تا کمي طلايي شود. سپس تره، نعناع خشک، گردو، زردچوبه و فلفل قرمز را اضافه ميکنيم. بعد از اينکه کمي تفت داديم، مخلوط ماست را اضافه ميکنيم و ميگذاريم چند جوش بزند. در آخر نمک غذا را اندازه ميکنيم. بهتر است اين غذا با نان خشک سرو شود
منبع:www.vista.ir