? مواد لازم
? 700 گرم بادمجان
? نمک به ميزان دلخواه
? نصف فنجان عدس
? آب
? دو سوم فنجان روغن زيتون
? يک عدد پياز متوسط
? چهار حبه سير
? دو عدد گوجه فرنگي خرد شده
? دو عدد فلفل سبز تند
? دو قاشق غذا خوري برگ نعنا
? يک چهارم فنجان شربت انار
![خوراک با آب انار](/userfiles/Article/1390/mazaheri/12/00154611.JPG)
? طرز تهيه
بادمجان ها را به خوبي پوست گرفته و خرد کرده و در آب نمک قرار دهيد. عدس را شسته و سپس در آب بپزيد تا جايي که نرم ولي له نشود.
در تابه اي بادمجان را سرخ کرده و سپس در تابه ديگري پياز و سير خرد شده را سرخ کنيد و در آخر گوجه فرنگي را با فلفل تند در آن تفت دهيد و برگ نعنا را خرد کرده و به مواد اضافه کنيد.
براي تهيه شربت انار به آب انار کمي شکر و کمي آبليمو اضافه کرده و تا جايي حرارت دهيد که غليظ شود.
تمام مواد را با هم در قابلمه اي ريخته و پس از اين که پخت و جا افتاد ميل کنيد.
منبع: www.vista.ir