?مواد لازم :
?پنير بلو چيز خرد شده :: يك پيمانه
?پنير خامه اي :: يك دوم پيمانه
?كره :: 100 گرم
?آب يا شير :: يك پيمانه
?تخم مرغ :: 2 عدد
?زرده تخم مرغ :: 1 عدد
?آرد الك شده :: يك پيمانه
?نمك :: يك هشتم قاشق چايخوري
?دارچين :: به ميزان لازم
?خامه :: به ميزان لازم
?طرز تهيه :
پنير و زرده تخم مرغ را در كاسه كوچكي با همزن مي زنيم تا پف كند . سيبها را پوست مي كنيم و آن را به صورت ورقه ورقه خرد مي كنيم ، 3 قاشق غذا خوري كره در ماهيمتابه مي ريزيم و رد حرارت متوسط سيبها را اضافه مي كنيم ، زماني كه سيبها نرم شدند ، دارچين را مي افزاييم و از روي حرارت بر مي داريم .
?طرز تهيه كرپ :
آرد را با نمك الك مي كنيم ، در ظرفي جداگانه آب يا شير را با تخم مرغ ها مي زنيم و سپس آرد به آن اضافه مي كنيم . ماهيتابه با چرب نموده و روي حرارت متوسط قرار مي دهيم . مخلوط را داخل ماهيتابه مي ريزيم به طوري كه ته ماهيتابه را بپوشاند ، يك طرف كرپ بايد به مدت يك تا دو دقيقه بپزد . حدود دو الي دو و نيم قاشق چايخوري از مايه پيراشكي وسط كرپ نپخته ريخته و به صورت بغچه تا ميكنيم ، 2 تا 3 قاشق سوپخوري كرده روي حرارت متوسط آب مي كنيم و حدود 3 تا 4 دقيقه كرپها را در آن سرخ مي كنيم تا دو طرف آن طلايي شود . در انتها كرپها را با سيبها و خامه تزئين مي كنيم .
منبع:www.vista.ir