?موادلازم:
?مرغ :: نيم کيلو (به صورت فيله
?پياز :: 1عدد متوسط
?قارچ :: 250 گرم
?سيب زميني يا چيپس :: 2 عدد
?خامه :: 6 قاشق سوپخوري
?فلفل سبز :: 1 عدد
?کره :: 100 گرم
?نمک و فلفل :: به مقدار لازم
?روغن براي سرخ کردن :: به مقدار لازم
?طرز تهيه:
فيله مرغ را به صورت رشته هاي باريک بريده با پياز رشته رشته شده خوب سرخ مي کنيم و با فلفل سبز که آن را هم به صورت خلال خرد کرده ايم تفت مي دهيم . نمک، فلفل و ادويه را افزوده و يک ليوان آب مي گذاريم تا چند جوش بزند سپس خامه را به آن اضافه کرده خوب هم مي زنيم . در آخر پس از کشيدن غذا در ظرف مورد نظر خلال هاي سيب زميني را روي آن مي پاشيم و صرف مي کنيم .
منبع:www.vista.ir /ع