مواد لازم:
مواد لايه اول کيک (زيره) کيک شکلاتي
پودر فندق:100گرم بو داده
شکلات تخته اي سياه: 150 گرم
مارمالاد توت فرنگي :2 تا 3 قاشق غذا خوري
مواد لايه دوم کيک(رويه)
توت فرنگي:1کيلوگرم
خامه فرم گرفته: 300 گرم
پنير خامه اي:250 گرم
پودر ژلاتيني:2قاشق سوپ خوري
ژله توت فرنگي:1 بسته
آب جوش: 125 ميلي ليتر (نصف ليوان)
آب سرد:125 ميلي ليتر (نصف ليوان)
بستني وانيلي شل شده 500 ميلي ليتر (2ليوان)
شکر:100گرم
براي تهيه لايه اول (لايه زيره کيک)
ابتدا کيک شکلاتي را که داريم با دست خرد کرده، داخل کاسه اي مي ريزيم، پودر فندق و مارمالاد و توت فرنگي را با آن مخلوط مي کنيم و شکلات تخته اي را روي حرارت غير مستقيم بخار آب مي گذاريم تا ذوب شود.
سپس شکلات ذوب شده را به مواد اضافه مي کنيم و همه را با هم چنگ مي زنيم تا خمير يکدستي حاصل شود.
سپس آن را کف قالب گردي به قطر 23 تا 25 سانتي متر پهن مي کنيم و پس از اين که روي آن کاملاً صاف شد، قالب را کنار مي گذاريم تا کار را ادامه دهيم.
قبل از هر کار
ابتدا پودر ژلاتين را روي آب سردي که داشتيم، مي پاشيم تا اسفنجي شود؛ سپس آن را روي بخار آب قرار مي دهيم تا کاملاً شفاف و يکدست شود. پودر ژله توت فرنگي را نيز داخل ظرف فلزي ريخته و آب جوش ذکر شده در دستور را روي آن مي ريزيم و روي حرارت ملايم آرام آرام به هم مي زنيم تا يکدست شود. پنير خامه اي و شکر را در کاسه اي مي ريزيم و با همزن برقي شروع به هم زدن مي کنيم تا پنير يکدست شود. بستني را که از قبل در محيط گذاشته ايم تا کرم مانند شود، به مواد اضافه کرده و به هم زدن ادامه مي دهيم. نيمي از توت فرنگي ها را که از قبل شسته ايم و دم آن ها را گرفته ايم، داخل ميکسر مي ريزيم تا کاملاً پودر شود. پوره توت فرنگي و خامه فرم گرفته را به مواد اضافه مي کنيم وباليسک کاملاً به صورت دوراني مخلوط مي کنيم تا پف مواد نخوابد؛ سپس ژله ذوب شده و پودر ژلاتيني را که از قبل آماده کرده ايم، به مواد اضافه کرده و باليسک مخلوط مي کنيم؛ سپس روي لايه اول که آماده کرده ايم، مي ريزيم و براي حداقل 4 ساعت دريخچال قرار مي دهيم.
براي تزئين
مقداري خامه شيرين فرم گرفته را خيلي نازک روي کيک بکشيد و با 500 گرم توت فرنگي که داشتيد، همانند تصوير يا طبق سليقه خود، روي آن را تزيين کنيد. مي توانيد با انواع گيلاس رنگي يا cranberry کيک را زيباتر کنيد.
منبع:نشريه زندگي ايده آل شماره42 /س