جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
شيريني فرانسوي
-(1 Body) 
شيريني فرانسوي
Visitor 415
Category: دنياي فن آوري
? مواد لازم:
? کره 140 گرم
? شکر 100 گرم
? آرد 250 گرم
? تخم‌مرغ 2 عدد
? وانيل يک چهارم قاشق چاي‌خوري
? نمک يک چهارم قاشق چاي‌خوري
? بادام خرد شده 50 گرم
? پسته خرد شده 50 گرم

شيريني فرانسوي

? طرز تهيه:
کره و شکر را مخلوط کرده با هم‌زن مي‌زنيم تا به‌صورت مايه کرم‌رنگي در بيايد ( اصطلاحن مي‌گوييم سفيد شود)
زرده و سفيده تخم‌مرغ‌ها را جدا کرده, زرده‌ها را با نمک و وانيل، به مخلوط کره و شکر اضافه کرده و هم مي‌زنيم. سپس آرد را کم کم به مايه اضافه کرده و خوب ورز مي‌دهيم تا خمير يک‌دست شود.
سفيده تخم‌مرغ‌ها را با چنگال کمي مي‌زنيم. سپس از خمير گلوله‌هاي کوچکي بر مي‌داريم ، با قلم‌مو از سفيده تخم‌مرغ به آن مي‌زنيم و در پودر پسته يا بادام مي‌غلتانيم و در سيني فر با فاصله مي‌چينيم.
اين شيريني با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد به مدت 15- 20 دقيقه مي‌پزد. بعد از سرد شدن در ظرف بچينيد.
اين شيريني را بجز بادامي و پسته‌اي, بصورت گردويي و کنجدي و کاکائويي هم مي‌توانيد درست کنيد يعني گلوله‌هاي خمير که روي آن سفيده تخم‌مرغ زديد را در کنجد يا پودرگردو و يا کمي کاکائو بغلتانيد. البته نوع بادامي و پسته‌اي آن از همه خوشمزه‌تر است.
منبع: www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image