? مواد لازم:
? کره 140 گرم
? شکر 100 گرم
? آرد 250 گرم
? تخممرغ 2 عدد
? وانيل يک چهارم قاشق چايخوري
? نمک يک چهارم قاشق چايخوري
? بادام خرد شده 50 گرم
? پسته خرد شده 50 گرم
? طرز تهيه:
کره و شکر را مخلوط کرده با همزن ميزنيم تا بهصورت مايه کرمرنگي در بيايد ( اصطلاحن ميگوييم سفيد شود)
زرده و سفيده تخممرغها را جدا کرده, زردهها را با نمک و وانيل، به مخلوط کره و شکر اضافه کرده و هم ميزنيم. سپس آرد را کم کم به مايه اضافه کرده و خوب ورز ميدهيم تا خمير يکدست شود.
سفيده تخممرغها را با چنگال کمي ميزنيم. سپس از خمير گلولههاي کوچکي بر ميداريم ، با قلممو از سفيده تخممرغ به آن ميزنيم و در پودر پسته يا بادام ميغلتانيم و در سيني فر با فاصله ميچينيم.
اين شيريني با حرارت 180 درجه سانتيگراد به مدت 15- 20 دقيقه ميپزد. بعد از سرد شدن در ظرف بچينيد.
اين شيريني را بجز بادامي و پستهاي, بصورت گردويي و کنجدي و کاکائويي هم ميتوانيد درست کنيد يعني گلولههاي خمير که روي آن سفيده تخممرغ زديد را در کنجد يا پودرگردو و يا کمي کاکائو بغلتانيد. البته نوع بادامي و پستهاي آن از همه خوشمزهتر است.
منبع: www.vista.ir