جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سيب زميني شکم پر
-(1 Body) 
سيب زميني شکم پر
Visitor 366
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 4 تا 6 نفر:

سيب زميني:بزرگ و صاف و يک دست 4 تا 6 عدد
شير:1/5 ليتر
کره:50گرم (مي توان از روغن زيتون يا هسته انگور استفاده کرد)
پيازچه:2 تا 3 دسته کوچک (به ميزان دلخواه)
نمک، فلفل، زردچوبه، زعفران آب شده: به ميزان دلخواه

طرز تهيه:

در شماره هاي گذشته ، اولين نوع اين غذا يا سيب زميني شکم پر را آموزش دادم.در اين شماره نيز نوع ديگري را خدمتتان ارائه مي کنم.
باز هم به دقت سيب زميني ها را مي شوييم و آن را با پوست مي پزيم يا تنوري مي کنيم (که البته تنوري اين غذا خوشمزه است).
سيب زميني را از طرف طول مي گذاريم و از قسمت بالا مي بريم؛ درست مثل اين که براي سيب زميني در درست مي کنيم و آرام آرام داخل آن را با يک قاشق کوچک خالي مي کنيم (دقت داشته باشيد که زياد به ديواره ها نزديک نشويد، چون ممکن است سيب زميني ها پاره شوند يا بشکنند)؛ بعد سيب زميني هاي خالي را کنار مي گذاريم.
حالا پيازچه ها را خوب مي شوييم و قسمت پايين آن را (قسمت سفيد) را خوب خرد مي کنيم و در کره يا روغن تفت مي دهيم. مغز سيب زميني هايي را که از درون شکم سيب زميني بيرون آورده ايم، کاملاً مي کوبيم و به کره و پيازچه اضافه مي کنيم. نمک ، فلفل، زردچوبه و زعفران را نيز مي افزاييم وخوب هم مي زنيم تا صاف و يک دست شوند، حالا يک ليوان شير را آرام آرام به سيب زميني مي افزاييم تا پوره سيب زميني يک دست به دست آيد.
بعد از سرد شدن، با مايه سيب زميني، داخل شکم سيب زميني ها را پر مي کنيم وروي آن را با قسمت سبز بالاي پيازچه تزئين مي کنيم(مي توانيم به مدت 5 دقيقه دوباره در فر بگذاريم يا همان گونه ميل کنيم).
نوش جان!
منبع: نشريه زندگي ايده آل شماره 42
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image