? مواد لازم :
سركه سيب:120 ميليليتر
سير: 1 حبه
برگ بو: 1 عدد
پياز: 1 عدد
گوجه فرنگي: 3 عدد
قارچ: 400 گرم
روغن: 3 قاشق سوپ خوري
? طرزتهيه:
سركه، سير، برگ بو و پياز خرد شده را در ماهيتابهاي ميريزيم و ميگذاريم با حرارت ملايم بجوشد تا پياز نرم شود. گوجهفرنگي را پوره كرده همراه با روغن به مواد بالا ميافزاييم. همه مواد را مخلوط كرده و چاشني را ميافزاييم.
مخلوط را روي قارچ ريخته و آن را ميپوشانيم و ميگذاريم تمام طول شب در يخچال بماند. سير و برگ بو را خارج كرده، قارچ را در ظرفهاي جدا ميكشيم وبا زيتون تزيين ميكنيم. غذا آماده سرو است.
منبع: www.vista.ir