? مواد لازم :
تخم مرغ : 9عدد
شير هموژنيزه : 9قاشقسوپخوري
روغن : 6قاشقسوپخوري
پياز داغ عسلي : 6 قاشق سوپخوري
فلفل : قدري
نمک : قدري
? طرزتهيه:
براي تهيه هر املت ساده، تخم مرغها را در ظرفي ميشکنيم و ميزنيم تا کاملاً کف کند، کمي نمک و فلفل و سه قاشق شير را داخل تخم مرغ ميريزيم و بههم ميزنيم، بعد تابه مناسبي را که لبه آن تقريباً به ارتقاع 2.5 سانتيمتر باشد روي آتش ميگذاريم و سه قاشق روغن را در تابه ميريزيم و ميگذاريم تا روغن کاملاً داغ شود، بعد مايه تخم مرغ و شير را در تابه ميريزيم بهطوري که سطح تابه پوشيده شود. يک لحظه در تابه را ميگذاريم تا املت بسته شود، بعد املت را با يک چنگال و يک کفگير بهدقت لوله ميکنيم.
مايه اصلي تمام املتها به همين طريق تهيه ميشود و به نسبت احتياج مقدار آن را ميتوانيم کم يا زياد کنيم.
سه عدد املت ساده تهيه ميکنيم و لاي هر کدام را مقداري پياز سرخ شده ميريزيم و ميپيچيم (پيازي که براي املت مصرف ميکنيم نبايد زياد سرخ شده باشد کافي است که رنگ آن کمي طلائي شود) ممکن است يکي دو عدد فلفل دلمهاي خرد کرده را با پياز کمي سرخ نمود و لاي املت قرار داد.
منبع: www.vista.ir