مواد لازم براي 4 نفر:
كره / 100 گرم
پياز خرد كرده / 1 عدد
گوشت خلالي كرده / 500 گرم
نمك و فلفل سياه / به ميزان لازم
ترخان و مرزه ي خرد كرده/ 2 قاشق سوپخوري
آرد / 1 قاشق سوپخوري
آب / يك و نيم پيمانه
سيب زميني پخته و توپي كرده / 400 گرم
قارچ خرد كرده و پخته /400 گرم
لپه ي باقلا سبز پخته /250 گرم
زعفران / يك چهارم قاشق چايخوري
آبليموي تازه / از يك عدد ليمو
روش تهيه
تابه ي مناسبي را روي اجاق بگذاريد و كره را در آن آب كنيد سپس پياز را در آن تفت دهيد تا طلائي رنگ شود. آن گاه گوشت را بيفزائيد و تفت دهيد . بعد نمك ، فلفل ، ترخان و مرزه را اضافه كنيد . حالا آرد را در آب حل سازيد و به مواد بيفزائيد و در تابه را بگذاريد تا گوشت بپزد . همينكه گوشت پخت ، سيب زميني ، قارچ ، باقلا ، زعفران و آبليمو را درون تابه بريزيد و مخلوط كنيد . خوراك بايد مزه ي تند داشته باشد . اينكه آن را در ظرف مناسبي بكشيد و ميل نمائيد .
يادآوري : براي تهيه ي سيب زميني توپي شكل ، از وسيله ي مخصوص اين كار كمك بگيريد .
منبع:آشپز باشي ش 42