مواد لازم براي 4 نفر:
مواد لازم براي تهيه ي كرپ:
تخم مرغ / 4 عدد
شير / 250 ميلي ليتر (يك پيمانه)
آرد / 250 گرم
روغن زيتون / 2 قاشق سوپخوري
نمك / يك دوم قاشق چايخوري
فلفل سفيد / يك دوم قاشق چايخوري
مواد لازم براي تهيه ي سوفله ي كرپ:
كرپ به قطر 20 سانتيمتر / 15 عدد
سس سفيد / 200 ميلي ليتر
قارچ / 200 گرم
ذرت پخته / 50 گرم
كنسرو نخود سبز / 50 گرم
كرفس / 100 گرم
كلم براكلي / 200 گرم
تخم مرغ / 3 عدد
پنير موزارلاي رنده كرده / 200 گرم
روغن مايع / 2 قاشق سوپخوري
روش تهيه
ابتدا تمام مواد كرپ را با هم مخلوط كنيد و خوب هم بزنيد تا مايه ، يكدست شود. بعد آن را از صافي رد كنيد. سپس از اين مايه 15 عدد كرپ به قطر 20 سانتيمتر آماده نمائيد. كرفس و كلم را ريز خرد كنيد و همراه با ذرت و نخود سبز در تابه اي بريزيد . آن گاه روغن را بيفزائيد و تابه را روي اجاق بگذاريد تا سبزي هاي كمي نرم شوند حالا از سبزي هاي تفت داده ، به اندازه ي يك قاشق غذاخوري داخل هر يك از كرپ ها بريزيد و آن را رول كنيد . اكنون كرپ هاي پر كرده را داخل ظرف نسوز چرب كرده اي كنار هم بچينيد . اينك در كاسه ي كوچكي ، زرده هاي تخم مرغ را با سس سفيد مخلوط كنيد و در ظرف ديگري نيز سفيده هاي تخم مرغ را با كمي نمك و فلفل مخلوط سازيد و با مفتول دستي بزنيد . حالا سفيده ها را به مخلوط زرده هاي تخم مرغ بيفزائيد و روي كرپ ها بريزيد . سپس پنير را روي كرپ ها بپاشيد و به مدت 30 دقيقه در فر (تاون) گرم شده با دماي 180 درجه ي سانتيگراد، بپزيد.
منبع:آشپز باشي ش 42