جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
حلواي كنجدي
-(8 Body) 
حلواي كنجدي
Visitor 420
Category: دنياي فن آوري
(ويژه ي استهبان)
مواد لازم :
خرماي بدون هسته /2 كيلوگرم
آرد گندم /250 گرم
روغن مايع /1 ليتر
دارچين /1 قاشق سوپخوري
هل آسياب كرده /1 قاشق چايخوري
كنجد /1 كيلوگرم
شيره ي انجير /200 گرم
روش تهيه:
خرما را چرخ كنيد و كنار بگذاريد. آن گاه آرد را در تابه سرخ كنيد و روغن را به آن بيفزائيد. سپس تابه را از روي اجاق برداريد، دارچين و هل را به مخلوط آرد بيفزائيد و هم بزنيد. حالا شيره ي انجير و خرما را با هم مخلوط كنيد و در تابه بريزيد و خوب مخلوط كنيد. اكنون هر بار به اندازه ي يك قاشق سوپخوري ازحلوا برداريد ودر كنجد بغلتانيد و با كف دست، كمي آن را پهن كنيد. حلوا را در ظرف دردار نگه داريد تا خشك نشود.
يادآوري 1: براي تهيه ي حلواي نارگيلي، حلوا را به جاي كنجد، درنارگيل بغلتانيد.
يادآوري 2 : براي تهيه ي اين حلوا، از خرماي زرد استفاده كنيد.
يادآوري 3 : چنانچه شيره ي انجير در دسترس نبود از انجيرخشك چرخ كرده استفاده نمائيد.
نكته ي خواندني
انجير تازه و خشك حاوي آهن است. دريافت آهن به مقدار كافي براي ساخته شدن هموگلوبين خون حياتي است. توصيه مي شود انجير همراه با منبعي از ويتامين C مثل آب پرتقال مصرف گردد تا آهن آن بهتر و بيشتر جذب شود.

حلواي كنجدي

منبع:منبع: نشريه آشپزباشي، شماره 43
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image