(Cheese Popovers)
مواد لازم براي 4 عدد:
تخم مرغ/3 عدد
شير/1 پيمانه (250 ميلي ليتر)
كره/30 گرم
آرد/85 گرم
نمك/يك چهارم قاشق چايخوري
پودر پاپريكا/يك چهارم قاشق چايخوري
پنير پارمسان/30 گرم
روش تهيه:
فر (تاون) را با دماي 220 درجه ي سانتيگراد گرم كنيد و 4 کاسه ي نسوز به گنجايش 250 ميلي ليتر را چرب نمائيد. آن گاه تخم مرغ ها را در كاسه ي مناسبي بشكنيد و با همزن برقي بزنيد تا حجم آن دو برابر، و رنگش روشن شود. سپس شير و كره ي نرم را بيفزائيد و با هم مخلوط كنيد.
حالا آرد، نمك، پاپريكا و پني را اضافه كنيد و مايه را درون كاسه ها بريزيد و به مدت تقريبي 30-35 دقيقه در فر بپزيد. پاپ اُور را گرم ميل كنيد.
نكته ي خواندني
پنير منبع پروتئيني بسيار باارزشي است، زيرا حاوي تمام اسيدهاي آمينه مورد نياز براي ساخته شدن پروتئين هاي بدن است، بنابراين مصرف آن در تمام دوران هاي زندگي، خصوصاً دوران رشد در ورزشكاران خصوصاً در بدنسازي بسيار مفيد است.
منبع:نشريه آشپزباشي، شماره /ع