جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
پلو با قارچ و گوشت
-(1 Body) 
پلو با قارچ و گوشت
Visitor 388
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم براي 6-8 نفر :
برنج /4 پيمانه (حدود 600 گرم)
كره /150 گرم
گوشت گوسفند قيمه اي خرد كرده 500 گرم
رب گوجه فرنگي /2 قاشق سوپخوري
پيازداغ /3 قاشق سوپخوري
قارچ ورقه كرده /500 گرم
فلفل دلمه اي سبز، زرد و قرمز خردكرده /از هر كدام نصفه
ادويه ي گرام ماسالا يا كاري /1 قاشق چايخوري سرپر
نمك /به ميزان لازم
زعفران /حل كرده به ميزان لازم
روش تهيه:
ابتدا برنج را مطابق دستور العمل هاي گذشته آبكش كنيد.
50 گرم از كره را در تابه ي مناسبي بريزيد و روي اجاق آب كنيد. آن گاه گوشت را بيفزائيد وتفت دهيد. سپس رب گوجه فرنگي و پياز داغ را اضافه كنيد و هم بزنيد. حالا نيم ليترآب به آن بيفزائيد و صبر كنيد تا گوشت بپزد و آبش كشيده شود.
اكنون در تابه ي ديگري، 25 گرم از كره را بريزيد و روي اجاق آب كنيد و قارچ را درآن تفت دهيد. حالا فلفل دلمه اي ها را بيفزائيد و تفت دهيد. بعد ادويه ي گرام ماسالا، نمك و زعفران را اضافه و مخلوط كنيد.
اينك نيمي از كره ي باقيمانده را در قابلمه ي مناسبي بريزيد و روي اجاق قرار دهيد. بعد يك سوم از برنج را در آن بريزيد. سپس قدري از مواد روي برنج بگذاريد و دوباره روي آن را با برنج بپوشانيد. به همين ترتيب، لايه هاي مخلوط گوشت و برنج را تكرار كنيد و باقيمانده ي كره را رويش بريزيد و آن را به مدت 30 تا 40 دقيقه دم كنيد.

پلو با قارچ و گوشت

منبع:نشريه آشپزباشي، شماره 43
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image