مواد لازم براي 6-8 نفر :
برنج /4 پيمانه (حدود 600 گرم)
كره /150 گرم
گوشت گوسفند قيمه اي خرد كرده 500 گرم
رب گوجه فرنگي /2 قاشق سوپخوري
پيازداغ /3 قاشق سوپخوري
قارچ ورقه كرده /500 گرم
فلفل دلمه اي سبز، زرد و قرمز خردكرده /از هر كدام نصفه
ادويه ي گرام ماسالا يا كاري /1 قاشق چايخوري سرپر
نمك /به ميزان لازم
زعفران /حل كرده به ميزان لازم
روش تهيه:
ابتدا برنج را مطابق دستور العمل هاي گذشته آبكش كنيد.
50 گرم از كره را در تابه ي مناسبي بريزيد و روي اجاق آب كنيد. آن گاه گوشت را بيفزائيد وتفت دهيد. سپس رب گوجه فرنگي و پياز داغ را اضافه كنيد و هم بزنيد. حالا نيم ليترآب به آن بيفزائيد و صبر كنيد تا گوشت بپزد و آبش كشيده شود.
اكنون در تابه ي ديگري، 25 گرم از كره را بريزيد و روي اجاق آب كنيد و قارچ را درآن تفت دهيد. حالا فلفل دلمه اي ها را بيفزائيد و تفت دهيد. بعد ادويه ي گرام ماسالا، نمك و زعفران را اضافه و مخلوط كنيد.
اينك نيمي از كره ي باقيمانده را در قابلمه ي مناسبي بريزيد و روي اجاق قرار دهيد. بعد يك سوم از برنج را در آن بريزيد. سپس قدري از مواد روي برنج بگذاريد و دوباره روي آن را با برنج بپوشانيد. به همين ترتيب، لايه هاي مخلوط گوشت و برنج را تكرار كنيد و باقيمانده ي كره را رويش بريزيد و آن را به مدت 30 تا 40 دقيقه دم كنيد.
منبع:نشريه آشپزباشي، شماره 43 /ع