جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سوهان عسلي
-(2 Body) 
سوهان عسلي
Visitor 410
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :

عسل / 3 قاشق غذاخوري پر
کره آب کرده / 4 قاشق غذاخوري
شکر / 1پيمانه سرخالي
زعفران آب زده غليظ / 2 قاشق غذاخوري
خلال بادام / 150 گرم يا يک دوم پيمانه
خلال پسته / کمي براي تزئين

طرز تهيه :

شکر ، عسل و کره آب کرده را در قابلمه استيل کوچک ريخته روي حرارت تند و يکنواخت مي گذاريم تا شکر حل شود و رنگ آن تغيير يابد بعد زعفران را اضافه مي کنيم . بعد از چند دقيقه که کارامل طلايي روشن آماده شد خلال بادام را اضافه مي کنيم و هم مي زنيم وقتي خلال ها از هم جدا شده و حباب هايي در کارامل ظاهر شد زير آن را کم کرده و شعله پخش کن مي گذاريم .
سيني فر را با يک قاشق روغن مايع چرب کرده و با قاشق و مرباخوري سوهان ها را به اندازه هاي دلخواه و با فاصله در سيني مي ريزيم و روي آن را بلافاصله با پودر پسته يا خلال پسته تزئين مي کنيم بعد از سرد شدن سوهان ها را با کاردک از سيني جدا مي کنيم .
اين مواد براي تهيه 500 ـ 400 گرم سوهان عسلي مناسب است .
نکته هاي اساسي تهيه سوهان عسلي مرغوب :
1 ـ بهتر است در تهيه سوهان عسلي از قابلمه تفلون استفاده نشود .
2 ـ نبايد سوهان عسلي را زياد هم زد تا به روغن بيفتد .
3 ـ اگر يک قاشق سوهان را در سيني ريخته و پس از سرد شدن بخوريد وبه دندان نچسبد زمان مناسبي براي ريخت سوهان هاست .
4 ـ اين شيريني وقتي سرد مي شود تيره تر مي شود پس نبايد زياد روي حرارت بماند .
5 ـ مي توان به جاي بادام از فندوق پوست کنده خام ، بادام هندي خام و يا کنجد استفاده کرد .
ميزان کالري اين مواد 2500 کالري مي باشد که اگر به تعداد سوهان هاي به دست آمده تقسيم شود ميزان کالري هر سوهان عسلي به دست مي آيد .
منبع:مجله راه کمال شماره 24
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image