جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
گز مارشمالا
-(10 Body) 
گز مارشمالا
Visitor 538
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :

پودر ژلاتين / 1 قاشق سوپ خوري
آب سرد / يک چهارم پيمانه
شکر / 1 پيمانه
وانيل / کمي
آب جوش / يک چهارم پيمانه
آب ليموترش / يک چهارم قاشق مرباخوري
پودر نارگيل / 1 پيمانه (60 گرم )

طرز تهيه :

نارگيل را تفت داده و در کف ظرف باقلوا ريخته و در فريزري مي گذاريم . ژلاتين را در آب سرد ريخته و هم مي زنيم و در حرارت غير مستقيم به حالت بخاري مي گذاريم تا ژلاتين کاملاً در آب حل شود . شکر را با آب جوش مخلوط کرده و روي حرارت قرار مي دهيم تاشکر در آب حل شود . وانيل و آب ليمو و محلول ژلاتين و شکر و آب ليمو را با هم مخلوط کرده و با هم زن به خوبي مي زنيم تا سفت و پفي شود .مواد را درون قالب داخل فريزر ريخته و مجدداً 20 دقيقه در فريزر مي گذاريم . مارشمالاي آماده شده را با چاقو به صورت مربع برش داده و در پودر نارگيل تفت داده شده مي غلطانيم و در کاغذ چين دار قرار مي دهيم .
نکته هاي اساسي جهت تهيه يک مارشمالاي مرغوب :
1 ـ نيمي از مارشمالا را سفيد و نيمي را به رنگ زعفراني يا کاکائويي درست کرده و مارشمالاي رنگين درست کنيم .
2 ـ نيمي از پودر نارگيل تفت داده شده را درون ظرف باقلوا و نيمي ديگر را جهت غلطاندن مارشمالا استفاده نماييم .
3 ـ قبل از قرار دادن مارشمالا در فريزر حتماً روي آن را با چاقو صاف و مرتب نماييد .
4 ـبراي برش دادن مارشمالا هر دفعه چاقو را در آب سرد بزنيم و تميز کنيم .
5 ـ براي تفت دادن مغزها و پودر نارگيل نيازي به روغن نيست و کافي است مغزها را به تنهايي روي حرارت قرار داده و مرتب هم بزنيم .

ميزان کالري:

ميزان کالري اين مواد 100کالري مي باشد که اگر به تعداد مارشمالاي به دست آمده تقسيم گردد.ميزان کالري هرمارشمالا به دست مي آيد.
منبع:مجله راه کمال شماره 24
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image