جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
برنج سرخ شده
-(2 Body) 
برنج سرخ شده
Visitor 303
Category: دنياي فن آوري
(ويژه ي تايلند)
مواد لازم براي 8 نفر :
برنج /1 كيلوگرم
فيله ي گوساله /400 گرم
سيررنده كرده /3 حبه
پيازخرد كرده /1 عدد
موسير رنده كرده /50 گرم
فلفل دلمه اي از هر رنگ ريز خرد كرده /1 عدد
پيازچه ي خرد كرده/100 گرم
قارچ خرد كرده /200 گرم
روغن مايع /150 ميلي ليتر
نخود فرنگي پخته /1 پيمانه
نمك، فلفل،نمك چيني و زنجفيل از هر كدام/يك قاشق چايخوري
سويا سس /1 قاشق سوپخوري
تخم مرغ /5 عدد
روش تهيه:
برنج را آبكش و دم كنيد. بعد فيله ي گوساله را قيمه اي خرد كنيد. آن گاه سير، پياز و موسير را همراه با فلفل دلمه اي ها، پيازچه و قارچ، در روغن تفت دهيد. گوشت را نيز بيفزائيد و با هم تفت دهيد. سپس نخود فرنگي، نمك، فلفل، نمك چيني، زنجفيل و سويا سس را اضافه كنيد. بعد تخم مرغ ها را با چنگال بزنيد، در روغن سرخ كنيد و بعد خرد كنيد و با مواد مخلوط نمائيد. در پايان، برنج پخته را نيز در روغن تفت دهيد و همه ي مواد را به آن بيفزائيد و ميل كنيد.
نكته ي خواندني
نخود فرنگي منبع غني ويتامين B ، C و آهن، پروتئين، روي، كاروتن و فولات مي باشد و نسبت به ساير سبزيجات حاوي ميزان بالائي پروتئين مي باشد. نخود حاوي كاروتنوئيدهاي ضروري براي محافظت از چشم مي باشد و براي افرادي كه در خارج از منزل فعاليت مي نمايند، از اهميت بالائي برخوردار است.

منبع:نشريه آشپزباشي، شماره43
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image