مواد لازم:
بال مرغ / 250 گرم
نمک / يک دوم قاشق چايخوري
فلفل / يک دوم قاشق چايخوري
سويا سس / 1 قاشق سوپخوري
عسل / 2 قاشق سوپخوري
روغن زيتون / 2 قاشق سوپخوري
کنجد بو داده / 3 قاشق سوپخوري
روش تهيه:
بال هاي مرغ را با چاقو سوراخ نماييد. سپس نمک و فلفل را با هم مخلوط کنيد و سويا سس را به آن بيفزاييد. آنگاه عسل را با مواد مخلوط نماييد. در پايان روغن زيتون را بيفزاييد. بال ها را حدود 2 تا 3 ساعت درون مخلوط فوق قرار دهيد. اکنون بال ها را در روغن داغ سرخ کنيد، در کنجد بغلطانيد و روي آن عسل بريزيد.
منبع: دنياي تغذيه، شماره 101.