مواد لازم:
آرد : 4 قاشق سوپخوري
کره: 50 گرم
آب مرغ غليظ: 2 ليتر بدون چربي
شير: 1 ليتر
قارچ: 500گرم
ليموي تازه: چند عدد
نمک و فلفل سفيد: به ميزان لازم
خامه: به ميزان لازم
جعفري خرد شده : 2 قاشق سوپخوري
انرژي کل 1000 کيلوکالري
روش تهيه:
آرد را همراه با نيمي از کره تفت داده تا بوي خامي آرد گرفته شود، ولي تغيير رنگ پيدا نکند. سپس آرام آرام آب مرغ را اضافه کرده و خوب هم بزنيد تا صاف شود. سپس روي حرارت قرار دهيد و مرتب هم بزنيد تابه جوش آيد. شير را هم اضافه کنيد و بگذاريد بجوشد تا غليظ شود.
قارچ را خوب بشوييد و ورقه ورقه خرد کنيد و با نيمي ديگر از کره و يک قاشق آبليمو تفت داده وبه سوپ اضافه کنيد. نمک و فلفل سوپ را اندازه کنيد و آن را داخل سوپخوري ريخته و با خامه و جعفري تزيين کنيد و همراه ليمو ترش سرونماييد.
منبع:نشريه دنياي تغذيه - ش100