جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
آش دوغ
-(2 Body) 
آش دوغ
Visitor 379
Category: دنياي فن آوري


مواد لازم:
 

نخود: 200گرم
نمک و فلفل سياه: يک دوم قاشق چايخوري
ماست ترش: يک ونيم کيلوگرم
آب: 1ليتر
سبزي آش(تره ، جعفري،گشنيز ، اسفناج يا برگ چغندر): 500گرم
برنج: 100گرم
آرد: 2 قاشق سوپخوري سرخالي
تخم مرغ: 1عدد
سير: 4حبه
نعناع داغ: به ميزان دلخواه
انرژي کل 2000 کيلو کالري

روش تهيه:
 

نخود را به مدت 12 ساعت با مقداري آب بخيسانيد. سپس آب آن را عوض نموده و با مقداري نمک روي حرارت قرار دهيد تا پخته شود. در قابلمه اي نسبتاً بزرگ ماست را با قاشق کاملا هم بزنيد و آب را به آن بيفزاييد تا يکدست شود. سبزي را پس از شستن و خرد نمودن، با مقداري آب روي حرارت قرار دهيد تا پخته شود. در ظرفي جداگانه، برنج را به همراه آرد، نمک و فلفل سياه ترکيب کنيد. سپس تخم مرغ را با برنج مخلوط نماييد و مقداري از ترکيب ماست و آب را به اين مواد بيفزاييد. محتويات آماده شده را در قابلمه حاوي ماست بريزيد و شعله را روشن کنيد و مرتب هم بزنيد تا تمام مواد ترکيب شده و در عين حال تخم مرغ بسته نشود. (يا به اصطلاح بومي، اگر مرتب هم نزنيد، دوغ مي برد). پس از آنکه دوغ به جوش آمد، نخود و سبزي پخته را نيز بيفزاييد و سيرها را در آن رنده نماييد. حالا شعله را ملايم کنيد تا آش کاملاً پخته و جا افتاده شود. آش را در ظرف مناسب بکشيد. و روي آن را با نعناع داغ تزيين کنيد.
منبع:نشريه دنياي تغذيه - ش100
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image