مواد لازم:
هويج : 3عدد
بادمجان: 3عدد
پيازچه: 20ساقه
فلفل دلمه اي : 1عدد
جوانه ماش: 1 پيمانه
قارچ: 200گرم
تخم مرغ: 4عدد
نمک: به ميزان لازم
ادويه مخصوص: 1 قاشق چايخوري
روغن مايع: به ميزان لازم
انرژي کل: 1000 کيلوکالري
روش تهيه:
هويج را نيم پز کرده، بادمجان را حلقه اي کنيد و کمي تفت داده وهمراه با پيازچه خرد شده و فلفل دلمه اي نگيني درون ظرفي مخلوط کنيد. جوانه ماش و قارچ ورقه شده را نيز همراه با تخم مرغ ها اضافه کرده، نمک و ادويه را بپاشيد و با چنگال خوب هم بزنيد تا تمام مواد مزه دار شوند. در تابه اي روغن را گرم کنيد و مواد کوکو را پهن نماييد و فرصت دهيد تا خوب پخته و سرخ شود. طرف ديگر را نيز سرخ کنيد. کوکو را مي توانيد همراه با خيار شور، ليموترش و گوجه فرنگي ميل کنيد.
منبع:نشريه دنياي تغذيه - ش100