جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کباب با گوشت شترمرغ
-(5 Body) 
کباب با گوشت شترمرغ
Visitor 372
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:
 

گوشت شتر مرغ باريک برش زده: 600گرم
فلفل سياه: يک دوم قاشق چايخوري
پودر چيلي: يک سوم قاشق چايخوري
سير رنده شده : 2حبه
روغن زيتون: يک سوم پيمانه
پياز خلال شده: 1عدد
فلفل سبز قلمي: به ميزان لازم
پياز ريز: به ميزان لازم
نمک: به ميزان لازم
انرژي کل 1700 کيلو کالري

روش تهيه:
 

در ظرف مناسبي،گوشت شتر مرغ ، فلفل، پودر چيلي، سير، روغن زيتون و خلال پياز را با هم مخلوط کنيد. بعد روي آن را بپوشانيد و به مدت 1 روز در يخچال قرار دهيد تا گوشت کاملا مزه دار شود. سپس يک يا دو قطعه گوشت، يک عدد فلفل و دوباره يک قطعه گوشت و يک عدد پياز به سيخ بزنيد تا سيخ پر شود. آن گاه روي آتش کباب کنيد. در اواخر پخت، رويش نمک بپاشيد و در ديس بکشيد. اين کباب را همراه با برنج يا نان ميل کنيد.
يادآوري: مي توان در کنار اين کباب، از گوجه فرنگي کبابي هم استفاده کرد.
منبع:نشريه دنياي تغذيه - ش100
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image