مواد لازم:
گوشت شتر مرغ باريک برش زده: 600گرم
فلفل سياه: يک دوم قاشق چايخوري
پودر چيلي: يک سوم قاشق چايخوري
سير رنده شده : 2حبه
روغن زيتون: يک سوم پيمانه
پياز خلال شده: 1عدد
فلفل سبز قلمي: به ميزان لازم
پياز ريز: به ميزان لازم
نمک: به ميزان لازم
انرژي کل 1700 کيلو کالري
روش تهيه:
در ظرف مناسبي،گوشت شتر مرغ ، فلفل، پودر چيلي، سير، روغن زيتون و خلال پياز را با هم مخلوط کنيد. بعد روي آن را بپوشانيد و به مدت 1 روز در يخچال قرار دهيد تا گوشت کاملا مزه دار شود. سپس يک يا دو قطعه گوشت، يک عدد فلفل و دوباره يک قطعه گوشت و يک عدد پياز به سيخ بزنيد تا سيخ پر شود. آن گاه روي آتش کباب کنيد. در اواخر پخت، رويش نمک بپاشيد و در ديس بکشيد. اين کباب را همراه با برنج يا نان ميل کنيد.
يادآوري: مي توان در کنار اين کباب، از گوجه فرنگي کبابي هم استفاده کرد.
منبع:نشريه دنياي تغذيه - ش100