جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
پاي سيب لقمه اي
-(2 Body) 
پاي سيب لقمه اي
Visitor 380
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:
 

پودر قند: 100گرم
کره: 100گرم
تخم مرغ: 2عدد
وانيل: يک چهارم قاشق چايخوري
آرد سفيد: 125 گرم
نشاسته ذرت: 1 قاشق سوپخوري
سيب حلقه شده : 2عدد
دارچين: 1 قاشق سوپخوري
انرژي کل 1800 کيلوکالري

روش تهيه:
 

پودر قند و کره را با هم بزنيد تا پفکي شود. زرده و سفيده تخم مرغ را از هم جدا کنيد. وانيل و زرده ها را يکي يکي به کره اضافه کرده و خوب بزنيد. سفيده را با همزن برقي بزنيد تا کاملا سفيد شده و فرم بگيرد. سفيده و زرده را به آرامي با هم مخلوط کنيد. در آخر آرد و نشاسته را به مخلوط بيفزاييد و داخل قالب هاي مورد نظر را کاغذ مخصوص قرار دهيد و مقداري از مواد را داخل آن بريزيد. سپس حلقه هاي سيب را داخل دارچين بزنيد و روي مايه کيک قرار دهيد و دوباره کمي از مواد کيک را روي آن بريزيد تا دو سوم قالب پر شود. قالب ها را در سيني چيده و در فر با حرارت 350 درجه فارنهايت به مدت 30 دقيقه بگذاريد تا روي آن طلايي شود. بعد از سرد شدن روي آن را با پودر قند و پودر پسته تزيين کنيد.
منبع:نشريه دنياي تغذيه - ش100
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image