مواد لازم:
پودر قند: 100گرم
کره: 100گرم
تخم مرغ: 2عدد
وانيل: يک چهارم قاشق چايخوري
آرد سفيد: 125 گرم
نشاسته ذرت: 1 قاشق سوپخوري
سيب حلقه شده : 2عدد
دارچين: 1 قاشق سوپخوري
انرژي کل 1800 کيلوکالري
روش تهيه:
پودر قند و کره را با هم بزنيد تا پفکي شود. زرده و سفيده تخم مرغ را از هم جدا کنيد. وانيل و زرده ها را يکي يکي به کره اضافه کرده و خوب بزنيد. سفيده را با همزن برقي بزنيد تا کاملا سفيد شده و فرم بگيرد. سفيده و زرده را به آرامي با هم مخلوط کنيد. در آخر آرد و نشاسته را به مخلوط بيفزاييد و داخل قالب هاي مورد نظر را کاغذ مخصوص قرار دهيد و مقداري از مواد را داخل آن بريزيد. سپس حلقه هاي سيب را داخل دارچين بزنيد و روي مايه کيک قرار دهيد و دوباره کمي از مواد کيک را روي آن بريزيد تا دو سوم قالب پر شود. قالب ها را در سيني چيده و در فر با حرارت 350 درجه فارنهايت به مدت 30 دقيقه بگذاريد تا روي آن طلايي شود. بعد از سرد شدن روي آن را با پودر قند و پودر پسته تزيين کنيد.
منبع:نشريه دنياي تغذيه - ش100