مواد لازم:
پکتين: 15 گرم
شکر: 750گرم
آب : 850ميلي ليتر
گلوگز: 150گرم
پودر کرم تارتار: 5گرم
اسانس و رنگ هاي خوراکي مجاز: 3-2 قطره
انرژي کل 3500 کيلوکالري
روش تهيه:
پکتين را با شکر مخلوط و به آب اضافه کنيد و هم بزنيد تا خوب حل شود. سپس روي گاز قرار دهيد تا جوش بيايد. بعد از جوش آمدن، گلوکز و کرم تارتار را بيفزاييد و دوباره هم بزنيد تا جوش بيايد و کمي غليظ شود. حالا به آن اسانس و رنگ دلخواه را اضافه نماييد. شکر و چند قطره آب را مخلوط و داخل سيني پهن کنيد و روي آن را با قالب گود نماييد. ژله را داخل گودي بريزيد و روي آن شکر بپاشيد. بعد از خنک شدن، آن را از شکر خارج کنيد.
نکته: پکتين را از فروشگاه هاي لوازم قنادي تهيه نماييد.
منبع:نشريه دنياي تغذيه - ش100