جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
مرباي کدو
-(1 Body) 
مرباي کدو
Visitor 376
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:
 

کدو تنبل يا کدو حلوايي: 2 کيلوگرم
آب آهک: حدود 12-10 ليوان آب را با 4-3 ليوان آهک سفيد مخلوط نماييد
آبک به مقداري که سطح کدوها را بپوشاند
شکر: 3 کيلوگرم
جوهر ليمو: يک چهارم قاشق چايخوري
دانه هل: 1 قاشق چايخوري
انرژي کل 12000کيلوکالري

روش تهيه:
 

کدو را پس از شستن پوست گرفته و به صورت ورقه هايي به قطر حدوداً 1/5 سانتيمتر برش دهيد.با قالب ريز شيريني، آن را قالب بزنيد و يا به اشکال هندسي در آوريد. آهک و آب را مخلوط نماييد و اجازه دهيد کاملا ته نشين شود. آب روي آن را جداکنيد. سپس کدوها را در آن ريخته و بگذاريد 24 ساعت بماند. آنگاه کدوها را در آبکش بريزيد. بشوييد و به مدت 3-2 ساعت در آب سرد قرار دهيد و چند بار آب آن را عوض نماييد.
آب و شکر را به مدت 15 دقيقه بجوشانيد. سپس کدوها را در مخلوط آب و شکر بريزيد. حرارت را کم کنيد تا آرام آرام بجوشد (درظرف را بگذاريد)
اين مربا بايد تقريبا به مدت 5-4 ساعت روي حرارت بماند. زماني که شربت مربا غليظ شد، جوهرليمو و بعد دانه هاي هل را اضافه کنيد.
منبع:نشريه دنياي تغذيه - ش100
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image