انرژي کل 2000 کيلو کالري
مواد لازم:
کدو/ 2 عدد
روغن زيتون/ 3 قاشق سوپخوري
قارچ/ 200 گرم
آبليمو/ 1 قاشق سوپخوري
گوجه فرنگي/ 4 عدد
زيتون سياه/ 10 عدد
کنجد/ 2 قاشق سوپخوري
فلفل دلمه اي زرد/ يک دوم عدد
سرکه خرما/ يک چهارم پيمانه
عسل/ 1 قاشق سوپخوري
نمک و فلفل/ مقداري
پاستا ميکس/ 400 گرم
جعفري خرد شده/ 30 گرم
روش تهيه:
کدوها را به صورت نگيني خرد نماييد و با روغن زيتون کمي تفت دهيد. سپس قارچ ورقه شده را به همراه کمي آبليمو اضافه کنيد. پس از آن شعله را خاموش نماييد و گوجه فرنگي خرد شده، زيتون حلقه شده، کنجد و فلفل دلمه اي خرد شده را بيفزاييد. حالا سرکه خرما را با عسل، نمک و فلفل ترکيب کنيد و به مواد قبلي اضافه نماييد. پاستاي ميکس را در مقداري آب جوش روي حرارت قرار دهيد و پس از 10 دقيقه آبکش کنيد. سپس با مواد فوق ترکيب نماييد و در پايان جعفري خرد شده را نيز بيفزاييد و در ظرف سرو بريزيد . در صورت دلخواه مي توانيد به جاي سرکه بالزاميک و عسل، از ترکيب يک سوم پيمانه شيره خرما و يک چهارم پيمانه سرکه سفيد استفاده کنيد.
منبع:نشريه ي دنياي تغذيه، شماره 99 /ع