مواد لازم براي 12 عدد:
کره ي نرم شده / 115 گرم
شکر ريز/ 80 گرم
تخم مرغ / 2 عدد
آرد / 115 گرم
بيکينگ پودر/ يک دوم قاشق چايخوري
وانيلين / يک چهارم قاشق چايخوري
توت فرنگي خرد کرده / 100 گرم
مواد لازم براي تهيه ي کرم پنير:
پنير خامه اي/ 150 گرم
پودر شکر/ 60 گرم
وانيلين / يک چهارم قاشق چايخوري
رنگ خوراکي به دلخواه / به ميزان لازم
روش تهيه:
ابتدا قالب 12 تائي مافن را با کپسول هاي کاغذي بپوشانيد.
بعد کره و شکر را در کاسه ي مناسبي بريزيد و با همزن برقي بزنيد تا صاف و سبک شود. آن گاه تخم مرغ ها را به تدريج بيفزائيد و مخلوط کنيد. سپس آرد، بيکينگ پودر و وانيلين را بيفزائيد و مخلوط سازيد. حالا توت فرنگي را درون مايه بريزيد و به آرامي هم بزنيد. اکنون مايه را بين 12 کپسول کاغذي تقسيم کنيد و در فر( تاون) گرم شده با دماي 180 درجه ي سانتيگراد، به مدت تقريبي 20 دقيقه بپزيد. بعد کيک ها را روي پنجره ي سيمي بگذاريد تا کاملاً خنک شوند. سپس روي هريک از کيک ها را با کرم پنير بپوشانيد و به دلخواه خود آن را تزئين نمائيد.
روش تهيه ي کرم پنير:
پنيرخامه اي، پودر شکر و وانيلين را در کاسه ي کوچکي بريزيد و با همزن برقي بزنيد تا صاف و يکدست شوند. سپس رنگ دلخواه خود را بيفزائيد و مخلوط کنيد.
منبع:نشريه آشپزباشي، شماره 40.