مواد لازم براي 2-4 نفر:
کدو تنبل / 1 عدد
روغن مايع / به ميزان لازم
پودر شکر/ 180 گرم
آب / به ميزان لازم
دارچين / 1 قاشق چايخوري
پودر پسته / به ميزان لازم
روش تهيه:
گردن کدو را به صورت مساوي حلقه حلقه ببريد. بهتر است گردن کدو تنبل بلند باشد. اينک پوستش را بگيريد. سپس آن را بشوئيد و با دستمال تميزي خشک کنيد. حالا کدو را در روغن سرخ کنيد و پودر شکر روي آن بپاشيد. اکنون قدري آب بيفزائيد و آن را به مدت تقريبي 10 دقيقه بپزيد. بعد حلقه هاي کدو را در ديس مناسبي بچينيد و رويش پودر دارچين و پودر پسته بپاشيد.
نکته ي خواندني:
کدو تنبل: افزودن کدو به غذاها، شيريني ها، دسرها و ... راه آسان و مؤثري براي افزايش دريافت بتاکارون و در نتيجه حفظ سلامت چشم ها، قلب و عروق و تقويت سيستم ايمني مي باشد.
منبع:نشريه آشپزباشي، شماره 40.