مواد لازم براي 4-6 برش:
مغز گوساله / يک عدد
تخم مرغ / 3 عدد
آرد / 3 قاشق سوپخوري
نمک و فلفل / به ميزان لازم
زردچوبه / به ميزان لازم
پيازچه ي خرد کرده / 1 قاشق سوپخوري
سير خرد کرده/ 2 حبه
روغن مايع / به ميزان لازم
روش تهيه:
ابتدا مغز را با 1 ليوان آب سرد، در ظرف مناسبي بگذاريد و روي حرارت ملايم بجوشانيد. سپس پوست آن را بگيريد و تميز کنيد. آن گاه مغز را با پشت چنگال نرم سازيد. تخم مرغ ها و آرد را در کاسه اي بريزيد و هم بزنيد تا مخلوط شوند. حالا مغز، نمک، فلفل، زردچوبه، پيازچه و سير را بيفزائيد. اکنون هربار به اندازه ي لازم از اين مايه در روغن بريزيد و هر دو طرف آن را سرخ کنيد. اينک آن را در ظرف مناسبي بچينيد و آن را، با گوجه فرنگي، جعفري و ليموترش، تزئين کنيد.
منبع:نشريه آشپزباشي، شماره 40.