مواد لازم:
سبوس گندم عمل نيامده (خردنشده) / (120گرم) 2 پيمانه
آرد سبوس دار / (160 گرم) 1 پيمانه
شکر خام / 2 قاشق غذاخوري
کره ريز شده / 125 گرم
تخم مرغ (کمي زده شده) / 2 عدد
مرحله اول:
سبوس گندم، آرد الک شده و شکر را در ظرف متوسطي مي ريزيم و سپس کره را در آن مي غلتانيم و تخم مرغ ها را اضافه مي کنيم و آنقدر مخلوط مي کنيم تاخمير نرمي بدست آيد.
مرحله دوم:
خمير را به آرامي بر روي سطحي آغشته به آرد آنقدر ورز مي دهيم تا يکدست شود. آن را دو قسمت مي کنيم.
مرحله سوم: هر قسمت را در يک تابه 32×26سانتي متري که از قبل چرب شده پهن و صاف مي کنيم.
مرحله چهارم:
خمير را به شکل مربع هاي يکسان تقسيم مي کنيم، با چنگال سوراخهايي در هر مربع ايجاد مي کنيم. تابه را حدود 15 دقيقه در فر با درجه حرارت متوسط قرار مي دهيم تا کمي برشته شود. سپس آن را از قسمتهاي علامتگذاري شده به شکل مربع مي بريم. بيسکويت ها را روي طبقه فلزي و مشبک فر مي چينيم تا خنک شوند.
منبع:مجله انواع بيسکويت