جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ميت لف (پودينگ گوشت)
-(5 Body) 
ميت لف (پودينگ گوشت)
Visitor 458
Category: دنياي فن آوري
انرژي کل 2500 کيلو کالري

مواد لازم:
 

شير/ يک دوم پيمانه
مغز نان باگت/ 1 پيمانه
گوشت چرخ کرده/ 500 گرم
پياز رنده شده/ يک دوم پيمانه
نمک و فلفل/ به ميزان لازم
پودر آويشن/ 1 قاشق چايخوري
جعفري خرد شده/ 2قاشق سوپخوري
تخم مرغ/ 4 عدد
بيکينگ پودر/ 1قاشق چايخوري
آرد سوخاري/ 2 قاشق سوپخوري
روغن مايع/ 2 قاشق سوپخوري

روش تهيه:
 

شير را روي مغز نان بريزيد و منتظر بمانيد تا شير کاملا جذب نان شود. در ظرفي جداگانه، گوشت چرخکرده را با پياز ترکيب کنيد و خمير نان آماده شده را نيز بيفزاييد. سپس نمک، پودر آويشن و جعفري را افزوده، زرده هاي تخم مرغ را از سفيده جدا کنيد. زرده ها را به گوشت بيفزاييد. در پايان، بيکينگ پودر را نيز اضافه کنيد. حالا سفيده ها را در ظرفي جداگانه با همزن بزنيد تا سفت و سفيد شود. سپس آهسته به گوشت اضافه نماييد تا پف سفيده نخوابد. کف ظرف نسوزي را چرب کنيد و آرد سوخاري را در آن بپاشيد و مواد را در آن بريزيد. با قاشق روي ميت لف را صاف کنيد و روغن بريزيد. ظرف را درون فري که از قبل با دماي 200 درجه سانتيگراد گرم شده به مدت 40 دقيقه قرار دهيد تا روي ميت لف طلايي شود.

منبع: نشريه ي دنياي تغذيه، شماره ي 90
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image