جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
خورش كاري با مرغ
-(5 Body) 
خورش كاري با مرغ
Visitor 361
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:
 

سينه ي مرغ: 400 گرم (خرد شده)
روغن مايع: 2 قاشق سوپخوري
فلفل دلمه ي سبز: 2/1 (نگيني خرد شود)
فلفل دلمه ي قرمز: 2/1 (نگيني خرد شود)
گشنيز ساطوري: 2 قاشق سوپخوري
فيله ي گوجه فرنگي: 400 گرم
پودر تخم گشنيز: 1 قاشق مرباخوري
پودر كاري: نصف قاشق چايخوري
پياز: 2 عدد
سير: 1 حبه
پودر زنجبيل: نصف قاشق چايخوري
فلفل قرمز و نمك: به ميزان لازم
آب ليمو: 2 قاشق

طرز تهيه:
 

پياز را خرد كرده با روغن مخلوط مي كنيم و با مايكرو 700 وات 5 دقيقه زمان مي دهيم تا كاملاً نرم شود. ادويه ي كاري، زنجبيل و سير را به پياز اضافه كرده و با مايكرو 700 وات 3 الي 5 دقيقه زمان در نظر مي گيريم. در ظرف ديگري پودر گشنيز، پودر فلفل قرمز، گوجه فرنگي، نمك و آب ليمو ترش را با گوشتكوب برقي له مي كنيم تا به سس تبديل شود. سپس سس را داخل دستگاه قرار داده و با مايكرو 700 وات 5 دقيقه (بدون درپوش) زمان مي دهيم. پس از گذشت اين زمان، پياز، ادويه جات و فيله هاي مرغ را به سس گوجه اضافه كرده و با مايكرو 700 وات 8 دقيقه با درپوش زمان در نظر مي گيريم. فلفل هاي رنگي را به همراه گشنيز خرد شده به غذا اضافه كرده و با مايكرو 300 وات 8 دقيقه زمان مي دهيم.
نكته: در مرحله ي آخر، ظرف با درپوش در داخل دستگاه قرار گيرد.
منبع: ماهنامه ي هنر آشپزي، شماره ي 69
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image