مواد لازم:
سينه ي مرغ: 400 گرم (خرد شده)
روغن مايع: 2 قاشق سوپخوري
فلفل دلمه ي سبز: 2/1 (نگيني خرد شود)
فلفل دلمه ي قرمز: 2/1 (نگيني خرد شود)
گشنيز ساطوري: 2 قاشق سوپخوري
فيله ي گوجه فرنگي: 400 گرم
پودر تخم گشنيز: 1 قاشق مرباخوري
پودر كاري: نصف قاشق چايخوري
پياز: 2 عدد
سير: 1 حبه
پودر زنجبيل: نصف قاشق چايخوري
فلفل قرمز و نمك: به ميزان لازم
آب ليمو: 2 قاشق
طرز تهيه:
پياز را خرد كرده با روغن مخلوط مي كنيم و با مايكرو 700 وات 5 دقيقه زمان مي دهيم تا كاملاً نرم شود. ادويه ي كاري، زنجبيل و سير را به پياز اضافه كرده و با مايكرو 700 وات 3 الي 5 دقيقه زمان در نظر مي گيريم. در ظرف ديگري پودر گشنيز، پودر فلفل قرمز، گوجه فرنگي، نمك و آب ليمو ترش را با گوشتكوب برقي له مي كنيم تا به سس تبديل شود. سپس سس را داخل دستگاه قرار داده و با مايكرو 700 وات 5 دقيقه (بدون درپوش) زمان مي دهيم. پس از گذشت اين زمان، پياز، ادويه جات و فيله هاي مرغ را به سس گوجه اضافه كرده و با مايكرو 700 وات 8 دقيقه با درپوش زمان در نظر مي گيريم. فلفل هاي رنگي را به همراه گشنيز خرد شده به غذا اضافه كرده و با مايكرو 300 وات 8 دقيقه زمان مي دهيم.
نكته: در مرحله ي آخر، ظرف با درپوش در داخل دستگاه قرار گيرد.
منبع: ماهنامه ي هنر آشپزي، شماره ي 69