مواد لازم :
روغن 2 قاشق غذاخوري
سينه مرغ بدون پوست و استخوان 500 گرم ، نگيني درشت برش شده
پياز كوچك يك عدد ، ساطوري شده
فلفل سبز تند يك عدد ، ساطوري شده
قارچ 100 گرم ، خرد شده
آرد 3 قاشق غذاخوري
شير يك دوم پيمانه
ماءالشعير يك چهارم پيمانه
جعفري 2 قاشق غذاخوري، ساطوري
نخود فرنگي يك چهارم پيمانه، پخته شده
پاپريكا يك قاشق مرباخوري
نمك و فلفل به مقدار لازم
طرز تهيه :
روغن را در تابه ريخته و مرغ را حدودا 4 دقيقه آن را سرخ كنيد تا طلايي رنگ شود. اواسط سرخ كردن مرغ ، پياز را اضافه كنيد تا نرم و شفاف شود. سپس فلفل سبز تند و قارچ را هم به مرغ اضافه كرده و تفت دادن را 2 دقيقه ديگر ادامه دهيد . آرد را اضافه كرده و آن را يك دقيقه تفت دهيد.
شير و دلستر را اضافه كرده و بگذاريد 10 دقيقه ديگر بجوشد. جعفري و نخود فرنگي را به همراه پاپريكا ، نمك و فلفل اضافه كرده و صبر كنيد تا خوراك جا بيفتد . غذاي فوق را مي توانيد با برنج ، نان و يا پاستا سرو كنيد.
نكته:
ـ اين دستور 55 گرم كربوهيدرات ، 20 گرم پروتئين ، 35 گرم چربي و 615 كيلوكالري انرژي دارد.
منبع:هنر آشپزي 72