جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
موساکا
-(1 Body) 
موساکا
Visitor 306
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :

سيب زميني پخته و رنده شده / 500 گرم
سس سفيد / 3 پيمانه
بادمجان / 500 گرم
پياز داغ / 2 قاشق سوپخوري
گوشت چرخ کرده / 250 گرم
نمک و فلفل / به ميزان لازم
رب گوجه فرنگي / 1 قاشق سوپخوري
فلفل دلمه اي ريز خرد شده / 1 عدد
آب / يک دوم پيمانه
پنير ماتزارلاي رنده شده / 100 گرم
مواد لازم براي تهيه سس سفيد :
آرد / 2 قاشق سوپخوري
کره / 100 گرم
شير / 2 پيمانه
نم و فلفل / به ميزان لازم
انرژي کل:2700 کيلو کالري

طرز تهيه :

سيب زميني را با نيمي از سس سفيد ترکيب کنيد . حالا کف ظرفي نسوز را چرب نماييد و مخلوط سيب زميني و سس سفيد را کف ظرف پهن کنيد . بادمجان ها را در آب نمک خيس نموده و پس از 20 دقيقه آب آن را بگيريد ، خشک کنيد و با روغن سرخ نماييد . سپس بادمجان ها را روي پوره سيب زميني بچينيد .
پياز داغ را در ظرفي بريزيد و روي حرارت قرار دهيد . گوشت چرخ کرده ، نمک ، فلفل و رب گوجه فرنگي را نيز بيفزاييد . کمي که تفت خورد ، فلفل دلمه اي را به مواد بيفزاييد و تفت دهيد . حالا آب را اضافه نماييد تا گوشت پخته شود . پس از آنکه آب گوشت تبخير شد ، مواد گوشتي را روي بادمجان ها قرار دهيد و روي آن را با نيم ديگر سس سفيد بپوشانيد و در فر با دماي 180 درجه سانتيگراد به مدت 20 دقيقه قرار دهيد . پس از آن روپوش ظرف را برداريد و ظرف بدون در پوش را به مدت 10 دقيقه در فر قرار دهيد تاسطح پنير طلايي شود .

روش تهيه سس سفيد :

آرد را با کره روي حرارت قرار دهيد تا بوي خامي آرد گرفته شود . سپس شير را کم کم اضافه کنيد و مرتب هم بزنيد تا آرد گلوله نشود . حالا نمک و فلفل را بيفزاييد و روي حرارت ملايم ، سس را به غلظتي مانند فرني برسانيد .
منبع:دنياي تغذيه شماره ي 87
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image