مواد لازم :
سيب زميني پخته و رنده شده / 500 گرم
سس سفيد / 3 پيمانه
بادمجان / 500 گرم
پياز داغ / 2 قاشق سوپخوري
گوشت چرخ کرده / 250 گرم
نمک و فلفل / به ميزان لازم
رب گوجه فرنگي / 1 قاشق سوپخوري
فلفل دلمه اي ريز خرد شده / 1 عدد
آب / يک دوم پيمانه
پنير ماتزارلاي رنده شده / 100 گرم
مواد لازم براي تهيه سس سفيد :
آرد / 2 قاشق سوپخوري
کره / 100 گرم
شير / 2 پيمانه
نم و فلفل / به ميزان لازم
انرژي کل:2700 کيلو کالري
طرز تهيه :
سيب زميني را با نيمي از سس سفيد ترکيب کنيد . حالا کف ظرفي نسوز را چرب نماييد و مخلوط سيب زميني و سس سفيد را کف ظرف پهن کنيد . بادمجان ها را در آب نمک خيس نموده و پس از 20 دقيقه آب آن را بگيريد ، خشک کنيد و با روغن سرخ نماييد . سپس بادمجان ها را روي پوره سيب زميني بچينيد .
پياز داغ را در ظرفي بريزيد و روي حرارت قرار دهيد . گوشت چرخ کرده ، نمک ، فلفل و رب گوجه فرنگي را نيز بيفزاييد . کمي که تفت خورد ، فلفل دلمه اي را به مواد بيفزاييد و تفت دهيد . حالا آب را اضافه نماييد تا گوشت پخته شود . پس از آنکه آب گوشت تبخير شد ، مواد گوشتي را روي بادمجان ها قرار دهيد و روي آن را با نيم ديگر سس سفيد بپوشانيد و در فر با دماي 180 درجه سانتيگراد به مدت 20 دقيقه قرار دهيد . پس از آن روپوش ظرف را برداريد و ظرف بدون در پوش را به مدت 10 دقيقه در فر قرار دهيد تاسطح پنير طلايي شود .
روش تهيه سس سفيد :
آرد را با کره روي حرارت قرار دهيد تا بوي خامي آرد گرفته شود . سپس شير را کم کم اضافه کنيد و مرتب هم بزنيد تا آرد گلوله نشود . حالا نمک و فلفل را بيفزاييد و روي حرارت ملايم ، سس را به غلظتي مانند فرني برسانيد .
منبع:دنياي تغذيه شماره ي 87
/س