مواد لازم :
بيسکويت ليدي فينگر/ 20 عدد
توت فرنگي خرد کرده / 500 گرم
خلال بادام / 2 قاشق سوپخوري
تخم مرغ / 4 عدد
شکر / 100 گرم
وانيل/ يک چهارم قاشق چايخوري
پودر کرم تار تار / يک چهارم قاشق چايخوري
پودر ژلاتين / 1 قاشق سوپخوري
آب ولرم / دو سوم پيمانه
خامه فرم گرفته / 300 گرم
طرز تهيه :
به دليل در دسترس نبودن و زمان زيادي که نياز داريد تا بيسکويت ليدي فينگر را آماده کنيد ، به جاي اين بيسکويت مي توانيد از کيک هاي تي تاب با طعم توت فرنگي و يا از کيک اسفنجي ساده با ضخامت کم و يا نان رولت که روي آن مارملاد توت فرنگي ماليده ايد استفاده نماييد .
در اين دسر ، از کيک هاي تي تاب با طعم توت فرنگي استفاده شده تا شما نيز بتوانيد به سادگي اين دسر لذيذ را تهيه نماييد . خلال بادام را در ظرفي روي حرارت ملايم قرار دهيد و هم بزنيد تا طلايي رنگ شود و بوي تفت آن حس شود . حالا شعله را خاموش کنيد و ظرف را کنار بگذاريد . کف قالب کمربندي به قطر 24 سانتيمتر را با فويل آلومينيوم بپوشانيد ، به صورتي که هيچ درزي نداشته باشد . با کمي روغن فويل را چرب کنيد و کيک هاي تي تاب را از وسط دو نيم کنيد و در کف و ديواره اين قالب بچينيد . تخم مرغ ها را نيز در ظرفي بشکنيد و زرده هاي آن را جدا کنيد و به همراه شکر و وانيل با همزن کاملاً بزنيد تا کرم رنگ و کشدار شود . سفيده ها را به همراه پودر کرم تار تار در ظرفي جداگانه با همزن بزنيد تا فرم بگيرد . پودر ژلاتين را با آب ولرم ترکيب کنيد و روي بخار کتري قرار دهيد تا کاملاً شيشه اي و رقيق شود .
سفيده ها را به مخلوط زرده ها بيفزاييد . سپس ژلاتين آماده و پس از آن خامه فرم گرفته را نيز به مواد اضافه و کاملاً ترکيب کنيد . حالا توت فرنگي هاي برش خورده را به همراه خلال بادام ريخته و مخلوط آماده را روي کيک هاي داخل قالب بريزيد . دسر را در يخچال به مدت 7 ساعت قرار دهيد تا کاملاً بسته شود . پس از طي اين زمان ، غلاف قالب کمربندي را باز و فويل اطراف آن را جدا کنيد . حالا دسر را در ظرف دلخواهتان قرار دهيد و مطابق تصوير تزئين نماييد .
نکته : خامه فرم گرفته را مي توان از قنادي ها تهيه نمود و در صورتي که در دسترستان نبود مي توانيد از خامه معمولي استفاده نماييد ، به اين شرط که ميزان شکر را 70 گرم بيشتر کنيد .
نکته : پودر کرم تار تار در دسرها حالت انسجام و استحکام بيشتر به سفيده مي دهد و به اصطلاح دسر را آهاري مي نمايد ، ولي در صورتي که اين پودر را نداشتيد ، لطمه اي به طعم و ظاهر اصلي شارلوت شما نمي زند .
منبع:دنياي تغذيه شماره ي 87
/س