جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
شارلوت توت فرنگي
-(6 Body) 
شارلوت توت فرنگي
Visitor 386
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :

بيسکويت ليدي فينگر/ 20 عدد
توت فرنگي خرد کرده / 500 گرم
خلال بادام / 2 قاشق سوپخوري
تخم مرغ / 4 عدد
شکر / 100 گرم
وانيل/ يک چهارم قاشق چايخوري
پودر کرم تار تار / يک چهارم قاشق چايخوري
پودر ژلاتين / 1 قاشق سوپخوري
آب ولرم / دو سوم پيمانه
خامه فرم گرفته / 300 گرم

طرز تهيه :

به دليل در دسترس نبودن و زمان زيادي که نياز داريد تا بيسکويت ليدي فينگر را آماده کنيد ، به جاي اين بيسکويت مي توانيد از کيک هاي تي تاب با طعم توت فرنگي و يا از کيک اسفنجي ساده با ضخامت کم و يا نان رولت که روي آن مارملاد توت فرنگي ماليده ايد استفاده نماييد .
در اين دسر ، از کيک هاي تي تاب با طعم توت فرنگي استفاده شده تا شما نيز بتوانيد به سادگي اين دسر لذيذ را تهيه نماييد . خلال بادام را در ظرفي روي حرارت ملايم قرار دهيد و هم بزنيد تا طلايي رنگ شود و بوي تفت آن حس شود . حالا شعله را خاموش کنيد و ظرف را کنار بگذاريد . کف قالب کمربندي به قطر 24 سانتيمتر را با فويل آلومينيوم بپوشانيد ، به صورتي که هيچ درزي نداشته باشد . با کمي روغن فويل را چرب کنيد و کيک هاي تي تاب را از وسط دو نيم کنيد و در کف و ديواره اين قالب بچينيد . تخم مرغ ها را نيز در ظرفي بشکنيد و زرده هاي آن را جدا کنيد و به همراه شکر و وانيل با همزن کاملاً بزنيد تا کرم رنگ و کشدار شود . سفيده ها را به همراه پودر کرم تار تار در ظرفي جداگانه با همزن بزنيد تا فرم بگيرد . پودر ژلاتين را با آب ولرم ترکيب کنيد و روي بخار کتري قرار دهيد تا کاملاً شيشه اي و رقيق شود .
سفيده ها را به مخلوط زرده ها بيفزاييد . سپس ژلاتين آماده و پس از آن خامه فرم گرفته را نيز به مواد اضافه و کاملاً ترکيب کنيد . حالا توت فرنگي هاي برش خورده را به همراه خلال بادام ريخته و مخلوط آماده را روي کيک هاي داخل قالب بريزيد . دسر را در يخچال به مدت 7 ساعت قرار دهيد تا کاملاً بسته شود . پس از طي اين زمان ، غلاف قالب کمربندي را باز و فويل اطراف آن را جدا کنيد . حالا دسر را در ظرف دلخواهتان قرار دهيد و مطابق تصوير تزئين نماييد .
نکته : خامه فرم گرفته را مي توان از قنادي ها تهيه نمود و در صورتي که در دسترستان نبود مي توانيد از خامه معمولي استفاده نماييد ، به اين شرط که ميزان شکر را 70 گرم بيشتر کنيد .
نکته : پودر کرم تار تار در دسرها حالت انسجام و استحکام بيشتر به سفيده مي دهد و به اصطلاح دسر را آهاري مي نمايد ، ولي در صورتي که اين پودر را نداشتيد ، لطمه اي به طعم و ظاهر اصلي شارلوت شما نمي زند .
منبع:دنياي تغذيه شماره ي 87
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image