جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
شيريني گردويي
-(1 Body) 
شيريني گردويي
Visitor 278
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :

گردو / 200 گرم
کيک اسفنجي / 500 گرم
شکر / 750 گرم
سفيده ي تخم مرغ / 12 ـ 10 عدد
سرکه / 50 ميلي ليتر
انرژي کل:7000 کيلو کالري
مواد لازم براي کيک اسفنجي (به ابعاد 40×30 سانتيمتر)
تخم مرغ/5 عدد
شکر/125 گرم
وانيل/1/8قاشق چايخوري
آب جوش/2 قاشق سوپخوري
آرد الک شده/125 گرم
بيکينگ پودر/1/4 قاشق چايخوري

روش تهيه :

گردو ، کيک اسفنجي ، شکر و سفيده ي تخم مرغ را با هم مخلوط و دوبار از چرخ گوشت رد کنيد . سپس آن را روي حرارت ملايم گاز قرار دهيد و هم بزنيد تا خوب داغ شود . حالا سرکه را به آن بيفزاييد . بعد از خنک شدن ، داخل سيني را کاغذ روغني چرب شده بيندازيد و با قيف پارچه اي با ماسوره شکوفه با فاصله درون سيني بريزيد .
نکته ي 1 : اگر شيريني داخل فر خوب پف نکرد ، مقداري پودر شکر اضافه کنيد ، چون کم شيرين است .
نکته 2 : اگر مواد شيريني داخل فر زياد باز شد ، مقداري آرد برنج بيفزاييد .
حرارت فر : 170 درجه سانتيگراد
مدت پخت : 30 دقيقه
روش تهيه کيک اسفنجي :
ابتدا زرده و سفيده را از هم جدا کنيد . سپس زرده هاي تخم مرغ را به همراه شکر و وانيل باهمزن برقي بزنيد . پس از يک دقيقه آب جوش را بيفزاييد و مواد را کاملاً هم بزنيد ، به حدي که کرم رنگ و کشدار شود . آنگاه سفيده ها را جداگانه بزنيد تا فرم بگيرد . حالا زرده ها را به آرامي و به صورت دوراني هم بزنيد تا مواد مخلوط شود . در پايان ، مخلوط آرد و بيکينگ پودر را نيزکم کم اضافه کنيد و به هم زدن ادامه دهيد تا مواد کاملاً مخلوط شوند . مايه آماده را در قالب مستطيل شکل ( به ابعاد 40 × 30 سانتيمتر ) کاغذ روغني انداخته ايد ، بريزيد و در فر با دماي 180 درجه سانتيگراد يا 350 درجه فارنهايت به مدت تقريبي 45 دقيقه يا تا زماني که روي کيک طلايي شود بپزيد . اکنون کيک را از فر درآوريد و پس از پنج دقيقه ، از قالب خارج کنيد و روي پنجره سيمي بگذاريد تا کاملاً خنک
شود .

مواد لازم براي کيک اسفنجي ( به ابعاد 40 × 30 سانتيمتر ) :

تخم مرغ / 5 عدد
شکر / 125 گرم
وانيل / يک هشتم چايخوري
آب جوش / 2 قاشق سوپخوري
آرد الک شده / 125 گرم
بيکينگ پودر / يک چهارم قاشق چايخوري
منبع : دنياي تغذيه شماره ي 87.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image