موادلازم:
کره : 80گرم
پودر شکر : 80کرم
پودر نارگيل : 175گرم
شربت پرتقال : 3 قاشق غذاخوري
وانيل : کمي
سس شکلات : 1 فنجان
بيسکوئيت : 50 گرم
روش تهيه:
شربت پرتقال و پودر شکر را با هم مخلوط کرده روي حرارت ملايم بگذاريد و مرتب هم بزنيد تا پودر شکر حل شود. حالا کره و وانيل را اضافه کنيد و مرتب هم بزنيد تا کره ذوب شود. سپس پودر نارگيل و بيسکوئيت را اضافه کنيد و آن را از روي حرارت برداريد تا خنک شود. از مايه نارگيل استوانه اي کوچکي به اندازه انگشت لوله کنيد ودر يخچال بگذاريد تا بسته شود. ساق هاي نارگيلي را به کمک چنگال در سس شکلات بزنيد و روي سيم مشکب بگذاريد تا شکلات ببندد.
منبع:مجله دنياي زنان ش 57