جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ترشي پوست پسته
-(6 Body) 
ترشي پوست پسته
Visitor 334
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :
پوست پسته تازه: 500گرم
فلفل قلمي: 3 عدد
تخم گشنيز: 1 قاشق غذا خوري
زنيان: يک دوم قاشق غذا خوري
سياه دانه: يک دوم قاشق غذا خوري
نمک :مقداري
سرکه: به مقدار لازم
طرز تهيه:
ابتدا پوست پسته را 2الي 3 بار وهر بار براي مدت5 دقيقه بجوشانيد. تا تلخي آن برود . سپس آن را آب کش کرده و بگذاريد تا سرد شود . بعد تمام مواد را با هم در ظرف تميزي ريخته و سرکه را روي آن بريزيد و سپس در ظرف را محکم ببنديد و ترشي را در جاي همک قرار دهيد تا جا بيفتد . اين ترشي بعد از 20 روز قابل استفاده است.

ترشي  پوست پسته

نکته :
1- اين ترشي را با انواع سرکه ميوه مانند سرکه پرتقال ويا سرکه نارنج نيز مي توان تهيه کرد
2- زنيان نوعي ادويه معطر است که براي بر طرف نمودن نفخ شکم بسيار موثر است .

منبع:مجله هنر آشپزي ش 48
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image