مواد لازم :
پياز : 1عدد
روغن : به ميزان لازم
سينه مرغ : 1عدد
هويج خرد شده به ابعاد 2×2 مکعبي : يک دوم پيمانه
رب گوجه فرنگي : 1 قاشق سوپخوري
نخود فرنگي : 1پيمانه
سير : 1حبه
نمک و فلفل : به ميزان دلخواه
آب مرغ : 1ليتر
زغفران آبکرده : مقداري
سيب زميني : يک دوم پيمانه
فلفل دلمه اي : 1عدد
طرز تهيه:
پياز خرد کرده ودر کمي روغن تفت دهيد سپس سينه مرغ را بي استخوان کرده روي تخته به ابعاد 2×2 مکعبي خرد کنيد و قبل از اينکه رنگ پياز عوض شود مرغ و بعد هويج را اضافه کنيدو مواد را کمي تفت داده، رب با بيافزائيد. نخود فرنگي ، سير ، نمک ، فلفل و آب مرغ را نيز بعد از 30ثانيه به آن اضافه کندي . وقتي مواد به جوش آمد زعفران را هم درون قابلمه بريزيد و بعد از اينکه مواد پخته شد سيب زميني ها را اضافه نمائيد . فلفل دلمه اي را نيز حلقه حلقه کنيد و روي مواد داخل قابلمه بگذاريد هنگامي که خوراک جا افتاد سير و فلفل را در بياوريدو خوراک را در ظرف بکشيد.
نکته :
هويج و سيب زميني را خيلي ريز خرد نکنيد . حتما هم يک اندازه باشند .
منبع:مجله هنر آشپزي ش 48