مواد لازم :
کدو : 2عدد
بادمجان قلمي : 2عدد
فلفل دلمه اي : 2عدد
فلفل قلمي تند : 1عدد
روغن زيتون : به ميزان لازم
سرکه بالزاميک : يک سوم فنجان
سير: 2حبه
نمک و فلفل : به ميزان لازم
پنير ليقوان : براي تزيين
طرز تهيه :
سبزيجات را اندازه يکسان و درشت خرد کرده و داخل کاسه اي همراه با روان زيتون ، سرکه ، سير خرد شده ، نمک و فلفل بريزيد . ظرف را داخل فر در درجه 375 قرار دهيد تا سبزيجات سرخ شوند و پس از 20 تا 30 دقيقه غاد را از فر در آورده و همراه با پنير سرو کنيد .
منبع:مجله هنر آشپزي ش 48